Хю и Дебора-Ли Джакман предприеха стъпки за прекратяване на брака си, Джо Джонас подаде молба за развод със Софи Търнър, а странно, но и Мерил Стрийп, и Джада Пинкет Смит разкриха, че са разделени със съпрузите си от години и просто никога не са споменавали за това. И това са само някои от тях.

Но поне една двойка знаменитости изглежда продължава да съществува - музикантът Енрике Иглесиас и бившата тенис звезда Анна Курникова, които са заедно от 21 години.

Те се запознават през 2001 г. на снимачната площадка на клипа на Иглесиас към песента Escape, в който Курникова се появява в ролята на любовница.

По това време Енрике се появява в предаването "Създаване на видеоклип" на MTV и разказва: "Никога не съм я срещал преди, но съм й голям фен.

"Сигурен съм, че много момчета искат да се срещнат с нея. Аз съм един от тях. Тя е красива, талантлива, страхотна тенисистка, знаете, и съм сигурен, че ще бъде страхотна във видеото".

До края на емблематичния видеоклип от началото на 90-те години бъдещата двойка е стиснала устни в тоалетната на клуб, в кола и в концертна зала - всичко това е преплетено с някои сериозни специални ефекти от епохата.

По-рано тази седмица Иглесиас потвърди, че връзката им, която двамата пазят в тайна, все още продължава.

"Видеото промени живота ми по начини, за които дори не съм се замислял", каза той пред People.

"Когато се срещнахме - въпреки че тя идваше от света на спорта - в известен смисъл ние се разбирахме. Тя знаеше какъв е моят свят. А аз знаех какъв е нейният свят. Така че това разбиране помогна много. Просто започнахме да се свързваме малко по малко и ставахме все по-силни и по-силни и по-силни."

Двойката се запознава публично година по-късно, през 2002 г., когато се появява на церемонията по връчването на наградите MTV Video Music Awards, хванати ръка за ръка. По това време Иглесиас е поп сензация, а Курникова - тенис звезда.

Слуховете за годеж последваха през 2003 г., след като Курникова се появи на демонстративен тенис мач, носейки огромен пръстен с розов диамант. Дори се говореше, че двойката се е венчала на тайна церемония в Мексико.

Представители на дуета обаче бързо разсеяха слуховете, като заявиха, че те не са нито сгодени, нито женени.

Няколко години по-късно Иглесиас разказва за слуховете за сватба в интервю, но изглежда, че шегата не се е получила.

В разговор с шведския вестник "Афтонбладет" през 2007 г. той странно заяви, че двамата с Курникова не само са били тайно женени, но вече са се и развели.

"Сега съм свободен, но това е нормално. Нямам нищо против да бъда сам", каза той, опустошавайки феновете си.

"Имаш своите добри и лоши моменти и ако успееш да преминеш през лошите, ще стигнеш до наистина добрите моменти", каза той.

"В днешно време не е табу да имаш деца и да не си женен. Това, което прави разликата, е да си добър родител, точка."

Източник: nypost.com