Доскорошния женски блян – турският актьор и манекен Бурак Йозчивит, не е в топ форма това лято. Това установиха с далекобойните си обективи турските папараци. На кадрите се вижда, че Бурак е отпрал шембе, което виси застрашително над банските му. През юли той и съпругата му летуват на яхта, опънала платната си край бреговете на Егейско море. Явно, семейният живот дава отражение върху фигурата на актьора, който придобива визията на улегнал женен мъж.

Йозчивит и съпругата му Фахрие Евджен отскоро притежават собствена къща в Бодрум, в която смятат да живеят целогодишно.

„Бяхме планирали това да бъде нашата лятна вила, но след земетресението от февруари решихме да я обитаваме постоянно. Мнозина сега предвиждат, че следващият голям трус ще е край Босфора и не искаме да сме в епицентъра, когато земята се разлюлее. Изнасяме се от Истанбул“ – споделиха през пролетта популярните аркашки.

Какъв ти модел! Бурак Йозчивит отпра корем и половина

Бурак Йозчивит и красивата му съпруга Фахрие станаха родители за втори път през януари. Чедо №2 на звездите от сериала „Чучулигата“ е момченце. Малкият проплака за сефте в частна клиника в Инстанбул и получи името Керем. Неговият батко Каран пък се появи на бял свят през 2019 г. – припомнят запознати.

Бурак и Фахрие са семейство вече шеста година.

Източник: „Уикенд“