Шокираща снимка на една от топ звездите на музикалната сцена към днешна дата, се появи в социалните мрежи.

На въпросната снимка се вижда ясно как певицата Лорена е седнала в инвалидна количка и цялата е в рани и синини. Несъмнено този фотос породи сериозни притеснения у почитателите й, тъй като в този си вид никак не изглежда приятно. Някои дори посочиха, че изглежда така, сякаш през нея е минал валяк.

Всеизвестен е фактът, че през последните години Лорена се нареди сред топ имената в бранша. Снимката й предизвика сериозна паника сред нейните почитатели и ги накара да се запитат какво й се е случило. 

Едни от първите предположения за този й вид бяха, че е била нападната и бита. Истината обаче е съвсем различна – Лорена за щастие е жива и здрава, а стряскащият кадър е част от фотосесията или пък нов видеоклип.

Това й превъплъщение разгневи голяма част от меломаните. Те изригнаха, че не е добре да се правиш на инвалид, играейки си със здравето.
Други пък бяха категорични, че това е изключително грозно и се зачудиха толкова ли няма какво да снимат, че се гаврят с хората, които са в неравностойно положение. 
Източник: show.blitz.bg

Известна фолк звезда се показа в инвалидна количка, пребита до неузнаваемост (ФОТО)

Известна фолк звезда се показа в инвалидна количка, пребита до неузнаваемост (ФОТО) - Снимка 2