Сонгюл Йоден стана майка в навечерието на рождения си ден. Актрисата, която ще стане на 45 на 17 февруари, роди дъщеричка и я кръсти Соне Ларин. Бебето и неговата мама са в отлична форма – пишат турските вестници.

Баща на малката красавица е турският бизнесмен с арменски корен Арман Бичакчи. Тв звездата и предприемачът сключиха брак в пандемията – през юни, 2020 г. Екранната Инджи от „Перла“ никога досега не бе раждала. Ето защо и медиите предполагат, че е заченала с инвитро. Самата тя отказва коментар по тази тема.

Преди да се запознае с настоящия си съпруг, Сонгюл имаше връзка с дядка, прехвърлил 70-те. В онзи период тя делеше покрив и постеля с друг турчин от арменски произход – родения в Диарбекир кеворк Маликян. Той нашумя навремето с ролята си във филм от сагата за Индиана Джоунс.

Когато бяха екранни партньори в „Перла“, между Сонгюл и голямата турска звезда Къван Татлъту прехвърчаха искри. Или поне така се искаше на таблоидите, които пишеха за тайна афера между тях. Нито един от двамата не е потвърдил и досега това медийно твърдение. Сега вече никой не се сеща да обвърже тези две имена в него повече от колегиални отношения.

Източник: „Уикенд“