Харисън Форд ще зарадва почитателите си със звездното си завръщане в ролята на професора приключенец Индиана Джоунс. Само преди дни първият трейлър на кинопродукцията вече взриви аудиторията. Самата премиера е обявена за 30 юни 2023 година, а дотогава киноманите вече са включили на обратно броене.

Холивудската звезда отново ще влезе в кожата на археолога, който ще скита под жаркото слънце с широкополата си шапка и любимия си бич в ръка. Компания в приключенията ще му прави актрисата Фийби Уолър-Бридж, на която е поверено женското присъствие. В продукцията тя играе негова племенница.

Индиана Джоунс пак плющи с бича си

Макар че Харисън Форд подмина 80-те години, в част от лентата той ще бъде подмладен ретроспективно с 40 години, за да изглежда като в далечната 1981 г., когато стартира поредицата за жадния за приключения Инди. В сюжета на новата лента археологът ще пътува назад във времето и ще има възможност да се срещне със своето младо „аз“. В сцените проф. Индиана Джоунс отново размахва прословутия си камшик и раздава правосъдие наляво и надясно. Действието се развива в паметната 1969 г., когато космическата надпревара между САЩ и СССР е в разгара си.

В продукцията освен Харисън Форд се появяват величия като Антонио Бандерас, Джон Рис-Дейвис и Мадс Микелсен.

Източник: „Уикенд“