Отношенията между Хари и Уилям никога няма да са същите

Отношенията между внуците на Елизабет Втора Уилям и Хари никога няма да бъдат същите, отбелязва американското издание "People". В социалните мрежи активно се обсъжда хладното им държание преди началото на църковната служба в Уестминстърското абатство по повод Деня на британската общност, който се отбелязва на 9-ти март. Според наблюдатели, принцовете Уилям и Хари са изглеждали много напрегнати. Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха първите, които дойдоха в църквата и заеха местата си на втория ред. Пристигайки по-късно, Уилям и Кейт ги поздравиха от разстояние и седнаха на първия ред. След това, в очакване на Елизабет Втора, братята и техните съпруги разговаряли с други членове на кралското семейство, без да си обръщат внимание един на друг.

Разногласия

Позовавайки се на неназован източник от близкия кръг на британското кралско семейство, изданието отбелязва, че разногласията между Уилям и Хари са започнали отдавна. Това се случило още когато херцогът на Кеймбридж посъветвал по-малкия си брат да не пришпорва връзката си с Меган Маркъл. Когато Хари обявил намерението си да се ожени за актрисата, Уилям го предупредил, че няма нужда да бърза по този въпрос. Сега, когато херцогът и херцогинята Съсекс решиха да се откажат от задълженията си на членове на кралското семейство, отношенията между братята са се "променили завинаги".

Отдалечаване

По думите му, в миналото братята са били много близки, но през години са се отдалечили един от друг. Източникът твърди, че на Хари му е мъчно за Уилям, но не бърза да върне старото положение. "Те няма да се върнат към онова, което беше. Хари гледа към бъдещето заедно със семейството си. Той не гледа назад", отбелязва източникът. И добавя, че тримата живеят не само в Канада, но и в калифорнийския дом на бившата актриса. Списанието отбелязва още, че охладнелите един към друг принцове са нарушили и клетвата, която някога са дали на майка си. А именно, че ще се опитат да не се разделят и винаги да се подкрепят. [caption id="attachment_621980" align="aligncenter" width="300"]Хари и Уилям нарушиха клетва, дадена на Даяна, заради Меган Маркъл сн. YouTube Хари и Уилям нарушиха клетва, дадена на Даяна, заради Меган Маркъл сн. YouTube[/caption] "Едно от нещата, за които Даяна ги помоли бе: "Независимо от това, какво се случва, не забравяйте, че винаги се имате един друг и искам винаги да сте заедно". А отдавна е очевидно, че това не може да се случи", посочва кралската биографка Ингрид Сюърд, която лично е познавала покойната принцеса, предават от jenata.blitz.bg.