Гуинет Полстроу разкри новия си режим, с който сваля излишните килограми, натрупани по време на пандемията

Гуинет Полтроу напълняла доста заради оставането си вкъщи по време на пандемията. Това призна самата тя по време на онлайн срещата "In Goop Health", организирана от нея. През последните месеци, освен да рекламира продуктите на своята лична марка, тя споделя и съвети за здравословно хранене в Инстаграм - нещо, към което се ориентирала заради напълняването й за близо 9 месеца.

Проблем

"Качих 14 кг. И имах проблем с червата", обяснява актрисата, която подобно на много хора в началото не се ограничавала и прекалявала с някои вредни храни, докато си почива у дома. Холивудската звезда разкрива, че си позволявала бисквити и други тестени изделия, освен това почти всяка вечер пиела вино, а в него има много захар.

Режим

"Аз просто не исках да направя нищо по въпроса, наистина", добави тя. След старта на новата година, с който много звезди започнаха отново работа, Полтроу решила да започне някакъв режим и се ограничава от някои храни, за да свали излишното тегло.

Кето хранене

Ето защо се преориентирала към кето храненето, при което количеството на въглехидратите трябва да бъде сведено до минимум - за сметка на протеините, фибрите и здравословните мазнини. Полтроу обяснява в социалната мрежа, че гледа да приема повече растителни храни и не консумира рафинирана захар.

Възпаление

"През януари ми направиха няколко теста, които показаха наистина високи нива на възпаление в тялото ми. Затова се обърнах към един от най-умните експерти, който познавам в тази сфера, специалистът по функционална медицина д-р Уил Коул", разказва актрисата в уебсайта на своята марка Goop.

Пречистване

След като специалистът разгледал изследванията на Гуинет и научил как се е хранила тя, й обяснил, че трябва да бъде търпелива и спазва указанията му, защото "пречистването й" ще бъде дълъг процес. Сега актрисата се стреми да готви по-здравословно, приема и добавки, които подобряват работата на храносмилателната система. "Всичко, което правя е като подарък за тялото ми. Имам енергия, тренирам сутрин и правя инфрачервена сауна толкова често, колкото мога, всичко в услуга на изцелението", пише тя. След като променя режима си, от януари до момента Полтроу е свалила 11 кг. Една част от тях тя дължи и на интуитивния фастинг, който прави в някои дни. Звездата посочва, че е доста дисциплинирана, но все пак още от самото начало искала да си направи чаша с коктейл, но след като започнала да се чувства по-добре открила, че това не й липсва чак толкова. [caption id="attachment_659991" align="aligncenter" width="257"]Гуинет Полтроу качила 14 килограма по време на пандемията сн. Инстаграм Гуинет Полтроу качила 14 килограма по време на пандемията сн. Инстаграм[/caption] В Инстаграм актрисата показва във видео как приготвя пилешко филе на грил тиган, давайки точната рецепта на последователите си, предават от tialoto.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)