Георги Христов обиди таланта на "Х Фактор" Славин Славчев!

Георги Христов изригна срещу Х фактор и победителя Славин Славчев. Поп звездата Георги Христов обяви музикалния формат за абсолютно безсмислен. Според него това е нахалост пилеене на сили, средства и изобщо подобни проекти целят повече зрелищност, отколкото да носят дивиденти и наистина да фабрикуват музиканти. Това певецът написа в социалната мрежа.

На страницата си във Фейсбук изпълнителят на „Черно и бяло” намекна също, че фаворита на формата Славин Славчев е далеч от представите и от големите гласове на рок изпълнителите у нас. Пак там Георги Христов иронично честити на „поредния безсмислен Х фактор на България”.

[caption id="attachment_436918" align="alignright" width="300"]Славин Славчев Славин Славчев получи жестока обида от Георги Христов само дни след победата си[/caption]

Георги Христов язвително добави, че предишните победители в музикалната надпревара, наречена Х фактор не ги брои, защото били незначителни. За поп звездата този формат просто е една безинтересна цветна картина в публичното и музикалното ни общество.

Според поп изпълнителя са изтикани в ъгъла и позабравени имена като Георги Станчев, група „Ахат” и много други стойностни певци, които си заслужават и са направили наистина много за музикалната култура у нас.

За да станеш истинска звезда, Георги Христов е посочвал много пъти, че са необходими сърце, глас и разум. Ако липсва дори и едно от тези качества, нещата няма как да се получат, повече от категоричен е музикалния идол.

У нас се нароиха прекалено много музикални формати, е мнението на певеца. В тях момчета и момичета се радват на моментна слава и после биват забравени.

Именно това не трябва да бъде допуснато, а наистина да се работи в посока създаване на музикални идоли, които да застанат достойно до доказали се имена в българската музика. Само по този начин ще добие смисъл един музикален, телевизионен проект.