Иван Христов и Вихра Петрова са пример за това как НЕ трябва да се развежда човек. Двамата са символ на може би най-скандалния развод у нас като повече от десетилетие не се и погледнаха. А и как да се погледнат, като всички още помним обидите, обвиненията и нападките, които отправяха един към друг в края на брака си.

Разбира се, повечето от тях идваха от Вихра, която постъпи като нормална наранена жена - Иван Христов я съсипа не само, защото я заряза заради Ирина Тенчева, но и защото призна пред цялата държава, че никога не я е обичал. Е, такова нещо трудно се прощава и забравя...

Днес обаче се случи чудо и се оказа, че Иван и Вихра най-после са заровили томахавките. Причината за това е общото им дете - дъщеря им Ава Христова, която вече е пълнолетна и замина да учи в чужбина. Преди да я изпратят, Ава поискала от двамата си родители точно това - да се погледнат в очите и да си простят, защото ги обича и й е писнало да ги гледа как се държат като разярени животни един към друг.

Разчувствани и натъжени от заминаването на дъщеря си, те изпълнили молбата й. Фактът, че Ава няма да е в България дълго време накара още един човек да се разплаче искрено и това е по-малкото й братче Самуил - син на Иван от Ирина.

Източник: Crimesbg.com