Лейля Танлар беше детенце, когато се снимаше в сериала „Твоят мой живот“, а днес е станала мома за омъжване. Тези дни тя лично се изфука, че вече е сгодена, и показа пръстена, подарен й от любимия й Бурак Дакак. Побърза обаче и да уточни, че двамата с избраника й няма да бързат със сватбата.

Напоследък екранната Джансу е истински фатална дама. 25-годишната красавица е изваяла тяло за грях с йога, плуване, тенис на корт и упорити упражнения във фитнеса. Нейният настоящ девиз е: „Здрав дух в здраво тяло“.

„Тренирам по няколко часа на ден. Поддържам висок тонуса на мускулите си, а така си гарантирам и прекрасно настроение. Вечер си лягам рано, а сутрин ставам по изгрев слънце и съм категорична, че това е най-добрият режим“ – споделя тя.

Красавицата е с две висши образования. Лейля Танлар първо завърши „Медийно планиране и визуални изкуства“ в частния ВУЗ „Коч“, а след това записа и друга специалност. В Турция се мълви, че по време на следването си звездата е имала интимни отношения със свой преподавател, но слухът не е потвърден.

Фенове страдат – сладураната Джансу мина в отбора на заетите жени

Само преди месец-два красавицата загуби ангажимента си в сериала „Селахадин Ейюби“ заради разкрепостени фотоси в социалните мрежи, което я лиши от значителни финансови приходи.

Източник: „Уикенд“