Иначе миловидната Лейля Танлар загуби ролята си в новия исторически сериал „Селахадин Ейюби“ заради разкрепостеното си поведение в социалните мрежи. Актрисата публикува в Инстаграм свой фотос, на който е навирила яка дупара и продуцентите на момента се отказаха от услугите й.

„От продукцията решиха, че подобни демонстрации на фриволно поведение не кореспондират с персонажа на Лейля и разтрогнаха договора й за участие. Впоследствие тя свали провокативния кадър от профила си, но това не умилостиви началниците“ – разказва Бирсен Алтънташ, един от най-популярните турски журналисти.

„Екранната Джансу от сагата „Твоят мой живот“ напоследък е 100-процентова с*ксбомба. Красавицата е изваяла съблазнително тяло с упражнения от йога, с плуване тенис и много пот във фитнеса. Нейният настоящ девиз е: „Здрав дух в здраво тяло“.

„Тренирам по няколко часа на ден. Поддържам висок тонуса на мускулите си, а така си гарантирам и прекрасно настроение“ – сподели наскоро тв звездата в интервю за таблоида „Гунайдин“.

Нямаме данни обаче доколко е прекрасно настроението й след като загуби ангажимента си в историческата сага, който би й донесъл една купчина пари.

Яката дупара на Лейля Танлар затри кариерата й

Пред популярното издание тя отказа да коментира любовния си живот, но в Турция се говори, че има интимно вземане-даване със свой професор от университета.

Припомняме, че неотдавна 25-годишната Лейля Танлар взе диплома за бакалавър по „Визуални изкуства“, след което подкара и магистратура.

Източник: „Уикенд“