Певецът Енрике Иглесиас повече няма да издава нови албуми. Изпълнителят на хита "Hero“ пусна  "Final (Vol 2)" през февруари и поддържа обещанието си, че предстоящата колекция ще бъде последната му.

"Работих по този албум в продължение на доста години. И за мен той винаги е бил, както казах, последният ми албум. Не мисля - не, знам, че няма да правя повече албуми", каза той пред "Today“.

По-рано 48-годишният певец призна, че идеята да приключи не е нова. През 2021 г. той заяви в чат в Instagram, че "това може да е последният ми албум".

"Това не е нещо, за което съм мислил през последните няколко месеца. Това е нещо, за което съм мислил през последните няколко години. Ще има том 1 и том 2, но те са окончателни“-заяви той.

През 2021 г. излезе “FINAL (Vol. 1)”, който достигна над 3 милиарда стрийма и е сертифициран 6 пъти като платинен в САЩ. В класациите на Billboard колекцията на Enrique успешно се задържа в чартовете за латино албуми в продължение на 10 седмици. Тези постижения затвърдиха артиста като световна латино поп икона и правят очакванията към новия проект на Enrique още по-големи.

Източник: glamsham.com