Елизабет Втора готви невиждан удар по Меган и Хари

Никога няма да разберем какво мисли кралица Елизабет Втора за интервюто, което принц Хари и Меган Маркъл са дали на Опра Уинфри. Поне с думи, които идват директно от устата на кралицата. Но при липса на официални изявления винаги се осланяме на жестове, което е начинът, по който кралските особи се изразяват, когато нямат право да говорят. И според обявеното от Бъкингам, на кралицата изобщо не й харесва, че внукът и съпругата му ще разкажат живота си по телевизията, съобщава "Венити Феър".

Обръщение към нацията

Това е единственият начин да се обясни, че точно в деня, в който е предвидено излъчването на интервюто в САЩ - неделя, 7-ми март, Елизабет Втора е решила да ги контрира, като направи обръщение към нацията часове преди това. Тя ще произнесе специална реч в чест на Деня на Общността, която ще бъде излъчена по телевизията във всички държави, които са част от този съюз. Въпреки че самото гледане на кралицата по телевизията е събитие само по себе си, Бъкингамският дворец иска да се увери, че поводът е исторически, за да се противопостави на всеки скандал, който думите на херцозите на Съсекс могат да предизвикат. Поради тази причина, в допълнение към Елизабет Втора, в това специално послание ще се появят и останалите членове на кралското семейство, за да кажат няколко думи, като се започне от принц Чарлз и Камила и се свърши с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Всички звезди на монархията, невиждана досега в историята проява.

Първо изказване по телевизията

Въпреки че Денят на Общността е едно от първите официални събития, отбелязани в програмата на Елизабет Втора всяка година, това ще бъде първото, което ще бъде отбелязано с изказване по телевизията. Може би, за да се противодейства на социалните ограничения, които, поради пандемията, пречат на действия като миналата година да се провеждат с церемония в Уестминстърското абатство. На нея Хари и Меган също присъстваха при последното си пътуване до Англия до момента, уточнява БГНЕС. [caption id="attachment_658545" align="aligncenter" width="300"]Елизабет Втора се обръща към нацията часове преди интервюто на Меган и Хари за опра Уинфри сн. YouTube Елизабет Втора се обръща към нацията часове преди интервюто на Меган и Хари за опра Уинфри сн. YouTube[/caption] Среща, на която вътрешното напрежение в семейството вече беше отбелязано, но изобщо не се предвиждаше, че само година по-късно херцозите на Съсекс и останалите кралски особи ще измерват популярността си с аудиторията и шума, който предизвикват в мрежите и медиите техните телевизионни изяви, предават от jenata.blitz.bg.