Според кралски експерт няма никакво напрежение между Кейт, Уилям, Меган и Хари

Уилям, Кейт, Меган и Хари са изключително близки. Слуховете за драма, напрежение и неразбирателство между херцозите на Съсекс и херцозите на Кеймбридж могат да служат за сочни заглавия, но не са истина. Всъщност новината около двете семейства е, че всичко е наред и дори Кейт Мидълтън и принц Уилям често се чуват с принц Хари и Меган Маркъл. Според източници, двете семейства се виждат и чуват по платформата Zoom толкова често, че някои от разговорите им дори се провеждат докато Кейт готви. Кралският експерт Стюарт Пиърс казва пред "Us Weekly", че връзката между херцозите е доста близка и слуховете за конфликт може да са извлечени от различните им гледни точки. "Знам, че четиримата си говорят помежду си и дори се виждат по Zoom и FaceTime. Много са близки", допълва Пиърс. Оказва се, че Кейт приготвя малка вечеря и заедно с Уилям сядат на масата с чаша чай в ръка и разговарят с Хари и Меган. По това време нито един от тях не е принцеса или принц, а просто двама братя и техните съпруги.

Различни гледни точки

Пиърс разкрива, че както във всяко едно семейство, и тук гледните точки на членовете се разминават. Именно затова много медии смятат, че има напрежение между херцозите на Съсекс и тези на Кеймбридж, но това не е така.

Лежерни и спокойни разговори

"Това, което е удивително е, че се уважават взаимно, но просто не мислят по един и същи начин". Пиърс допълва, че разговорите им са доста лежерни и спокойни, като не съдържат в себе си информация от медиите и слухове за разрив в отношенията. [caption id="attachment_677572" align="aligncenter" width="300"]Според кралски експерт Уилям, Кейт, Хари и Меган са изключително близки сн. YouTube Според кралски експерт Уилям, Кейт, Хари и Меган са изключително близки сн. YouTube[/caption] Според него, и четиримата не смятат, че това е нещо, което си заслужава обсъждането и просто си говорят по други теми, предават от tialoto.bg.