Ексклузивна новина взриви мрежата преди минути, а именно - Ива Софиянска роди! Да, дъщерята на бившия столичен кмет Стефан Софиянски вече е родител на трето дете, а куриозното е, че никой не знаеше дори, че е бременна. Явно тайната е била пазена строго, но е странно защо при все, че тя вече има две деца и не е крила бременностите си.

Явно е чисто суеверие, или причината е съвпадането на бременността й с връщането на свекър й Васил Божков в България и скандала покрай него. Защото, да - третото дете на Ива Софиянска не е от някой друг, а от законния й съпруг Антон Божков, сина на Васил Божков.

ЕКСКЛУЗИВНО: Ива Софиянска роди! Никой не знаеше, че е бременна! (СНИМКИ)

Двамата са семейство отдавна и се радваха на две дечица, а сега гушкат и третото - за щастие. Новината е напълно потвърдена, при това лично от родителите със снимка.

Ива Софиянска и Антон Божков се снимаха в мрежата, заедно с двете си предишни хлапета, плюс бебчето, което Антон е гушнал на ръце. "Нека това щастие да е наше и да го имаме през целия си живот", написа Ива Софиянска - Божкова. Тя загатна и за рожден ден в семейството, но на кого е той, все още не е ясно, защото датата на Божкова не е упомената в интернет.

Източник: България днес