Джулиана Гани все е била вулгарна, но тук мина границата!

Джулиана Гани за пореден път доказа, че умира от кеф да я наричат пача или разп*ретина. Всъщност тя и нарочно се показва точно като такава. Уж новият й Теодор бил много ревнив, но интересно как й позволява да публикува подобни гнусни снимки. Както виждате, Ганито се е огъзила досущ като във филм за възрастни и само чака някой да й го набабани.

Джулиана Гани отврати: Снима се като пълна разп*ретина! (виж тук)

Това поне е масовото мнение на потребителите в нета, които още повече се отвратиха от нея след това изпълнение. Не е нужно да споменаваме, че пластмасовата Гани е на почивка без сина си, това е ясно като бял ден. Джулиана тотално е зарязала детето си и изобщо не се вълнува какво става с него. Ама, разбира се, той задникът й има нужда от далеч по-голямо внимание...

"Как може да е толкова жалка тая, като амеба е. Това нейното не е живот, това е съществуванийце, което ще приключи от раз след само още няколко годинки. Тя сега на нищо не мяза вече от операции, правете си сметка като мине 45-50... Страшно ще е. И дано синът й да не иска да я види тая гъска проста, че да й гледаме тогава сеира. Чучело!", пишат възмутени хора в нета.

На Ганито обаче 'ич не й дреме и продължава да задръства мрежите с телесата си, явно вярвайки, че действат особено възбуждащо на някого. Хайде, ще си замълчим, че да не я обидим и ние... но положението е ясно и без "кристална топка".