Джулиана Гани не спира да се подиграва на Пиленцата от Монако!

Силиконовата гърла Джулиана Гани не спира да се бъзика и гаври с така наречените Пиленца от Монако. То не, че тя самата е вип персона и някаква стока, но пък онези двамцата избиха рибата у девет морета. Никой и не ги бе чувал, преди да се набутат в "Смени жената", но всеки на тяхно място, ако има една гънка в мозъка, би се гръмнал от срам като се види отстрани.

Пиленцата, както се наричат Боби Манекена и неговата Нина Димитрова, имат една идея фикс и тя е да показват в какъв лукс и с какви важни особи живеят и се срещат. Видно е, че имат сериозен психически проблем, но пък са се намерили, дет' се вика, паснали са си по лудост. Защото, както и може да се сетите, въпросните не са нищо повече от обслужващ персонал, пазаруващ от битака.

Това каза и Джулиана Гани, която не пропуска шанс да им се изсмее на простотиите. "Абе, тези наистина са забавни и атрактивни, смешни са, но нямат нищо общо с нещата, които уж показват. Моя приятелка ги познава лично и им е съседка там, та тя постоянно им се смее и ми разказва какви ли не неща. Лъжат и си измислят, дори не живеят в реален, а в някакъв си техен виртуален свят", коментира Гани.

Да факто самото пиленце Нина бе засечена да си купува супер евтини китайски обеци от още по-евтино пловдивско магазинче. Та тук е моментът да попитаме - след като си випаджийка и то в Монако, що не се навря поне във филибелийския мол бе, джанъм?!