Дженифър Анистън заяви, че не срамува от нищо и смело се пусна по боди на 55 години. Актрисата демонстрира убийствено тяло и засрами и доста по-младите си колежки. За мнозина обаче беше по-интересен фактът, че снимките излизат в период, когато се разчу, че Анджелина Джоли има ново гадже и окончателно е оставила Брад Пит в миналото си. За актьора пък се шушука, че очаква дете от трета жена, която е доста по-млада от него.

"Нямам какво да деля с Анджелина. Ние живеем в съвсем различни места и имаме различни животи", допълни Анистън. Актрисата, която няма деца, смело признава, че това й е липсвало години наред, но вече не страда толкова от този факт. "Имаше период, в който много ме болеше, че не мога да забременея. Сега просто се наслаждавам на живота и на времето с приятелите си", допълва още тя. 


Дженифър засне и серия от видеа, по време на рекламна фотосесия с известна марка за спортни продукти. Актрисата показа как спортува, подражавайки на доста по-голямата си колежка Джейн Фонда. Звездата признава, че се подлага на изключително тежки и силни тренировки, за да е във форма. "Спортувам всеки ден по няколко часа, за да си гарантирам, че ще остана в добра форма. Спортът е неизменна част от живота ми", разказва още актрисата.

Мнозина сравниха снимките й с тези на символа от 80-те години Джейн Фонда. Но за разлика от нея, Анистън избра тъмен комплект и освен това смело показа, че не се страхува от изтощителните тренировки. Както и че благодарение на тях е съхранила отличната си форма толкова години.