Джаки Кенеди е категорична, че президентът е бил ужасен любовник

Джаки Кенеди се е оплаквала, че съпругът й - американският президент Джон Кенеди, не я е задоволявал в леглото. Скандалното твърдение излиза в биографичната книга за президентската двойка, за която се твърди, че е писана въз основа на дневниците на Джаки Кенеди. Авторите на скандалната творба - Дарвин Портът и Денфърт Принс твърдят, че са използвала напълно достоверните спомени, които първата дама е записвала в лични дневници.

[caption id="attachment_414041" align="alignright" width="300"]Джон и Джаки Кенеди Джон и Джаки Кенеди[/caption]

От тях ставало ясно, че Джаки Кенеди е намирала съпруга си за ужасен любовник.

Нещо повече, в книгата се твърди, че президентшата е била наясно както за авантюрите на съпруга си, така и за факта, че никоя от звездните му любовници - Мерилин Монро, София Лорен, Ли Ремик, не са го намирали за експерт по тънката част. "Той наистина не беше добър любовник. Обичаше да приключи бързо, след което веднага хващаше телефона и започваше да говори с какви ли не политици. Или пък просто заспиваше, а аз стоях и плачех, защото не получавах никакво удовлетворение", пише Джаки Кенеди в дневника си.

Освен скандалните подробности от интимния живот на някогашната първа двойка, книгата разказва и любопитна случка за първия път, когато двамата се отдали на ласки. Това се случило на задната седалка на колата на Джон Кенеди, който тъкмо бил свалил сутиена на бъдещата си съпруга. Точно тогава обаче до стъклото на колата се доближил полицай, за да ги скастри. Разпознал политика обаче, униформеният сконфузено се оттеглил с думите "Продължавайте, сенаторе", научиха от "24 часа".