Румър Уилис разказва за отношенията си с баща си Брус Уилис след поставянето на диагнозата фронтотемпорална деменция.

В понеделник 35-годишната Румър сподели сладка снимка на себе си и 68-годишния си баща актьор от времето, когато е била бебе, заедно с надписа: "Наистина ми липсва татко днес. "

Дъщерята на Брус Уилис разкри какво е състоянието на баща й

На снимката се вижда как Брус без риза се усмихва, докато държи Румър, която е облечена в бяла слънчева рокля и флорална лента за глава.

Сестрата на актрисата - Талула Уилис, най-малкото дете на Брус и бившата му съпруга Деми Мур, също сподели публикацията в своя Instagram Story.

Няколко дни по-рано 29-годишната Талула сподели свой собствен пост за баща си в Instagram и заяви колко "горда" е, че е негова дъщеря.

Дъщерята на Брус Уилис разкри какво е състоянието на баща й - Снимка 2

На първата снимка актрисата е седнала до баща си в кресло, докато той я е обгърнал с ръка, а тя го е държала за ръка. Последва снимка на шофьорската книжка на Талула, на която се вижда пълното ѝ име, заедно с усмихната снимка на Брус, който на кадъра изглежда е на сцената.

Последния фотос показва дуото баща и дъщеря, които се разхождат заедно на слънчево място, а Талула е облечена в светлосив суитшърт с надпис "DIE HARD" (Умирай трудно), което несъмнено е намек за едноименния екшън блокбастър на баща ѝ от 1988 г.

"По дяволите, тези снимки са ударни тази вечер. Ти си цялото ми проклето сърце и съм толкова горд да бъда твоята Талула Бел Брус Уилис, написа тя под въртележката от снимки.

Източник: people.com