Бритни Спиърс сътвори поредната си изцепка, която постави под въпрос за пореден път психичното й здраве. Певицата изглежда вече съвсем малоумна, след като се обяви публично за духовна наследница не на кой да е, а на покойната принцеса Даяна. Но докато това може да мине за някаква ексцентричност, изпълнителката скандализира обществото, като пожела тройка с наследниците на Лейди Ди – Уилям и Хари, които да „влеят“ в нея гените на покойната Принцеса, любимка на народа. За щастие, Бритни не уточни къде точно да й ги влеят...

Според изданието „Дейли Мирър“ Бритни Спиърс правела отчайващи опити да се сдобие с право на присъствие на коронацията през май на Крал Чарлз Трети. Нещата обаче не й се получили, защото монархът лично избирал изпълнителите, които ще вземат участие в програмата на височайшето събитие. Доказателство, че 41-годишната Бритни е обсебена от личността на Даяна, е фактът, че на стената на дневната си тя е окачила снимка на принцесата. Нещо, което е видно от последните й клипове в социалните мрежи.

Бритни Спиърс съвсем се чална: Искам тройка с принцовете Уилям и Хари!

Изданието припомня, че преди години Бритни е твърдяла, че е разменяла страстни имейли с принц Уилям, но среща на живо така и не била осъществена само заради резервираността на кралския наследник.

Източник: „Уикенд“