Кейт Мидълтън накара феновете си да посърнат!

Прекрасната Кейт Мидълтън накара феновете си да посърнат след появата си на игрите на британската общност, които се провеждат в Бирмингам. Там тя бе с мъжа си - принц Уилям и дъщеря им. На пръв поглед херцогинята изглеждаше перфектно и сияеше във вечната си чаровна усмивка. Тя бе облечена в бял костюм на Маккуин, който слага за трети път на събитие.

Мидълтън се усмихваше и махаше на поданиците, но всички забелязаха нещо многозначително. Никога досега, вече 11 години, тя не е сваляла пръстена на Лейди Ди, подарен й от Уилям за сватбата. Кейт винаги е носела него и още два пръстена, сред които годежният. Е, на игрите сега обаче, тя бе само с годежния си пръстен, а другите липсваха.

Според хора от двореца, Кейт е ударила пръстена на Даяна на лодка и сега той е на реставрация. Според други обаче не е така и това е само замазване на очите. А реалната причина да свали бижуто е, че бракът й с Уилям куца жестоко. Знаем, че той й изневерява системно, както гръмнаха таблоидите.

Принцът бил особено потентен и не получавал нужното му удоволствие от Кейт, затова без да му мигне окото, се ползвал от услугите на проститутки. Освен това имал и любовница - отново от простолюдието, по която за известен период бил хлътнал. Всичко това огорчило много Кейт, но не се знае дали тя ще поиска развод.