Френската богиня на киното от 50-те, 60-те и 70-те години Бриджит Бардо отново показа своята неприязен към различните малцинства – най-вече хомосексуалистите и мигрантите.

„Знам, че звуча като злобна бабка“ – започва 90-годишната Бардо прес сп. „Ел“, чиято корица краси през далечната 1950 г.

„Смятам обаче, че състоянието на шоубизнеса в момента е ужасяващо. Щастлива съм, че се откъснах навреме от тази потискаща среда. И толкова много хомосексуалисти, това е наистина ужасно. Това са уроди за показване в цирка, а не актьори. Завзели са всичко! Страшно са гнусни“ – не пести своята злъч Бриджит Бардо.

„Родината ни не върви към нищо хубаво. Вижте ттази популация (бел. ред. – от мюсюлмански мигранти), която постепенно ни превзема, тя ни налага своите обичаи, своя начин на живот. Не мога да позная любимата си Франция. Те имаж ужасни, примитивни ритуали, колят овце в дворовете си и празнуват чуждите си, кървави божества“ – не спира да негодува актрисата, известна с крайнодесните си възгледи.

Бриджит Бардо пак захапа обратните

Вероятно Бриджит Бардо отново я очаква серия съдебни дела заради острия й език, но тя е свикнала с това и от години води битките в съда. Само през последните 10 години различни правозащитни организации водиха дела срещу нея, но всеки път ветеранката на киното съумяваше да постигне извънсъдебно споразумение, което й коства много пари, естествено...

Източник: „Уикенд“