Калина Паскалева се изказа не особено ласкаво за Ники Китаеца и Виолета!

Светската журналистка Калина Паскалева се закани твърдо да даде да се разбере на Ники китаеца и съпругата му Виолета. Припомняме, че в Къщата на Биг Брадър Ол Старс изкусителката бе подложена на любовните атаки от страна на фитнес инструктора. Бившият на поп фолк певеца Азис влезе в къщата с намерението да си изчисти имиджа и да се докаже като сто процентов мъж.

Още в Изповедалнята Ники Китаеца разказа, че всичко между него и Краля на поп фолка си е било просто шега и пиар. И нищо подобно като любов и консумиране на брака не е станало. Двамата просто търсели известност и дори и брака имв им донесъл огромна популярност. С която, твърди Китаеца той трудно се справял и след това. Затова в къщата на Големия брат той реши да изчисти имиджа си, като яростно започна да ужахва Калина Паскалева. Тя обаче не отговори на мераците му да я вкара в леглото.

[caption id="attachment_432128" align="alignright" width="300"]Калина Паскалева Ники Китаеца и Виолета бяха добре обрисувани от Калина Паскалева[/caption]

За мен Ники Китаеца е едно обикновено момче, с което не искам да ме свързват, избухна Калина по повод нецензурните слова на Ники Китаеца, след като тя не се поддаде на опитите му да я свали и направи своя. Тя допълни още, че той работи като шофьор и най-голямата му мечта е да има скъпи, маркови дрехи. Скандалджийката го поднесе, че с хонорара, чиято цифра тя не знае каква е има шанс Китацеца да закупи дрехите, за които все си е мечтал.

Писателката допълни още, че не иска да се среща повече в реалния живот с Китаеца. Нито пък със съпругата му Виолета. За нея Калина Паскалева заяви, че е под нейното ниво и тя не може да дава мнение как да се държи и какво да прави.

Калина отрече твърдо, че е искала в Къщата на Биг Брадър Ол Старс да си докара известност и не се е държала така, че да се покаже друга. А си е точно такава, каквато си е всъщност. В Къщата на Големия брат тя си е била истинска и самата тя. Калина Паскалева подчерта, че е имала връзка с двама от най-известните спортисти у нас, но никога не си е правила пиар на техен гръб. Така, както е искал да го стори Китаеца. Затова и тя не иска да се среща повече с мускулягата в реалния си живот.