Голямата заплаха за Владимир Кличко вече чука на вратата му!

Владимир Кличко го очакват трудни дни. Легендата в бокса от миналото Майк Тайсън е решил да се завърне на тепиха и да покаже какво може. Майк Тайсън, който е известен не само с победите си на тепиха, но и като бивш пандизчия, е взел украинеца на мушка и здравата му се е заканил. Пред зала, пълна с репортери и фотографи, грамадата се изцепи „Какъв е този Китч..Кис....?”

[caption id="attachment_434553" align="alignright" width="300"]Владимир Кличко Майк Тайсън се превръща в ужаса на Владимир Кличко[/caption]

Легендата в бокса обеща още, че ще го срази само с един удар и отново ще си върне старата слава. Боксьорът не забрави да се изгаври, че името на три пъти световния шампион по бокс Кличко е слабо познато за света. Той дълго ровил в Гугъл, за да открие повече подробности за неговия бъдещ съперник. „Докато за мен няма нужда никой да рови никъде. Светът все още знае кой е Майк Тайсън”, не забрави да се похвали великия боксьор.

Светилото в силовия спорт не пропусна да подчертае, че известността си дължи не само заради знаковите срещи и последвалите победи, но и заради татуса си на лицето. Татуировката все още си е там, на мястото, на неговия фейс.

Майк Тайсън обеща също, че няма кой знае колко да се подлага на изтощителните тренировки, а ще порази съперника си само с един удар.

„Железният ми Майк, моето момче се завръща”, доволен е и неговия мениджър Дон Кинг. Въпреки че Майк е вече на 48 години, той е повече от убеден, че не само възрастта няма значение, а и бокса ще премине на едно друго, по-високо ниво. Такова, каквото той вече е по загубил заради модерните напоследък силови дисциплини, като на ММА борците например. Промоторът обясни, че силните мъже не трябва да се пръгръщат на терена, а да си нанасят удари, това вече е достойно за уважение.

Според Дон Кинг „неговото момче” иска да се изправи срещу силовия си съперник не заради друго, а заради спортната злоба. Отрича да е заради парите, но и те са част от желанието на Майк да срази бързо трикратния световен шампион Владимир Кличко.