Последното дете (засега) на Благой Георгиев навърши три годинки. Малкият Благойчо отпразнува порастването си на детско парти с майка си Златка Райкова и новия й приятел - Карен Хачатрян. Биологичният баща на детето, разбираемо, не бе поканен на тържеството.

Благой Георгиев се разплака: Не очакваше, че Златка ще обяви това! (виж още + СНИМКИ)

Не това обаче беше сломило отдавна Благо, а намерението на бившата му да смени името на сина им. Самата Златка беше заявила публично, че се ядосва на себе си затова, че е кръстила момченцето на Благой и смята да поправи тази грешка.

Е, явно Райкова е размислила, защото преди часове, на въпрос на фенове в мрежата дали ще прекръсти Благойчо, тя категорично отвърна: "Разбира се, че не!". Точно тези думи накарали Джизъса да се разплаче, този път от щастие, трогнат от решението на Злати.

Оказва се обаче, че блондинката изобщо не го прави за радостта на футболиста, а просто, защото има лоша поличба при смяна на името на даден човек. От време оно се знае, че ако промениш името на детето си, то променяш и съдбата му - а не се знае дали това ще бъде за добро.

"Така че Благо да не си прави илюзии, тя все още не може да го гледа, но пък обича детето им", коментират близки до Райкова.