Той си дойде преди броени седмици от Сървайвър, но се оказа, че реалният Сървайвър го очаква в България. Да, говорим за Благой Георгиев, който не само се сблъска с вестта за развода си с Полина Спасова, но преди дни бе нокаутиран от желанието на бившата си Златка Райкова.

Не, плеймейтката изобщо няма намерение да се връща при него, напротив - тя твърди, че е щастлива с Карен Хачатрян и синът им, който е бебе, както и с първородното й дете от Джизъса. Именно за него, за малкия Благойчо, става дума тук.

Карен изявил желание да стане законен баща на Благойчо, което накарало Злати да се разплаче с глас - от щастие. За да осинови детето обаче, първо Благой Георгиев трябва да даде съгласието си и да прехвърли бащинството официално на арменеца.

Точно това поискала от него Златка. Тя му обяснила, че така и така не се вижда често с детето, не полага грижи за него, не му дава издръжка и се държи така, все едно то му е в тежест, по-добре да го осинови любимият й. Благой отново щял да го вижда, но като фамилия до името му щяла да фигурира тази на Хачатрян.

Райкова не очаквала това, което последвало, разкриват близки до нея източници. Георгиев не просто се разярил, той едва не я удушил. "Ти луда ли си, ма?! Ненормална?! Само през трупа ми! Детето ми няма да го вземеш от мен, докато съм жив", крещял Благо.