Бесен, извън кожата си и пълен с омраза към бившата си Златка Райкова е футболистът Благой Георгиев. И мнозина на негово място биха го разбрали, защото става дума за детето му. Както знаем, синът на Благо и Златка стана на три годинки. Майка му организира сладурско парти с любимите на малкия Благойчо миньони, но... не позволи на баща му да припари до тържеството.

Благой Георгиев освирепя към Златка: Това няма да й го простя, ще съжалява! (виж още + СНИМКИ)

Дори това обаче не е основната причина за гнева на Джизъса, а факта, че новият на Райкова - Карен Хачатрян не само е на празника, но и едва ли не се представя за баща на малкия.

Златка, Карен и сладкия рожденик се снимаха заедно досущ като семейство и то така, сякаш и двамата са негови биологични родители. А знаем, че само преди дни плеймейтката заяви публично, че синът й нарича "тате" именно арменеца.

"Благой нито се грижи, нито стотинка е дал за сина си, така че с право мога да заявя, че Карен му е повече баща", отсече Златка. Тези думи и самото парти взривили от ярост Благой, който успя само да честити на сина си чрез мрежите.

"Това няма да й го простя на тази! Ще съжалява за мръсотиите, които опитва да ми прави и то със собственото ми дете", крещял Георгиев пред свои приятели.