Наследниците на херцозите знаят какво е дисциплина

Херцозите Кейт и Уилям са щастливите родители на три красиви деца: принц Джордж, принцеса Шарлот и бебето Луис. Те подхождат отговорно към възпитанието на наследниците и избират най-добрите за тях детегледачки, чиято репутация и квалификация са безупречни.

Както знаете, семейството има гувернантка Мария Борало, която е завършила един от най-престижните колежи в Норланд; възпитаниците му работят в семействата на британски аристократи и представители на шоубизнеса. В тази институция обучението се извършва по специална програма, която няма аналози в други образователни институции.

[caption id="attachment_657069" align="aligncenter" width="536"]Бавачката на децата на Кейт и Уилям ги възпитава строго (Вижте как ги държи изкъсо) Бавачката на децата на херцозите не им позволява да изпадат в истерия[/caption] Гувернантката Борало активно прилага тези знания на практика в продължение на много години. Бавачката на децата на херцозите на Кеймбридж се придържа към строги правила при възпитанието им: прибиране вкъщи в 19 часа, ежедневни разходки, които се извършват според графика, независимо от метеорологичните условия. „Колоездене, игра с кучета и градинарство. Децата се учат под формата на игра.. Да, ръцете се мърсят в земята, но и това е възпитателно “, казва Луиз Херен, автор на„ Перфектната бавачка “, в интервю за The Sun. Луиз отбеляза, че мнозина биха нарекли възпитателните методи на Борало груби, но в действителност това съвсем не е така. „В нейния подход няма място за безпорядък. И всичко това, защото Мария трябва да бъде убедена, че на излизане от самолета децата ще държат ръката на майка си, ще се усмихнат и ще махнат на тълпата. Без плач. На кралските наследници не им е позолено да изпадат в истерия “, добавя писателката. Има още едно полезно правило, което заслужава внимание и което Борало иска да спазват кралските родители. Забранено е на Кейт и Уилям да се обръщат към Джордж, Шарлот и Луис с думата „дете”. Всеки един от тях трябва да се нарича по име. Бавачката смята, че: „Това е знак на уважение към детето като личност.”, предават от graziamagazine.ru.