Пи-пи-пи... Пиленцата от Монако май ще се умножат и след няколко месеца едното от тях ще "снесе". Така се шегуват, добронамерено разбира се, потребители в нета, видели наедрялото коремче на Пиленцето Нина.

Тя се пусна в мрежата с въпросното коремче, но и със завидно увеличена гръдна обиколка, което е вторият показател, че е бременна. Като нищо тя и Боби Манекена са направили "белята" и сега очакват резултат. Но всъщност не е точно беля, защото на Коледа преди година, Нина заяви, че иска да си имат бебе, което да продължи любовта им.

Айде, честито! Пиленцата от Монако ще снасят: Нина е бременна! (СНИМКИ)

"Време ни е вече, а и ще е хубаво да си имаме детенце. Нали трябва да оставим нещо след себе си и ето на, мислим вече за наследник. На кого ли ще прилича?!", чудеше се Нина.

Както знаем, повечето потребители в нета редовно се бъзикат с Пиленцата, но за това са си виновни самите те. То не бяха чупки и стойки, то не бяха фасони в нета и в телевизионни предавания за това колко са вървежни, богати и прочие. А доказателствата за противното бяха повече от достатъчни.

Нина, която все се фука с баровски живот в Монако, беше заснета на два пъти да пътува в градския транспорт у нас и да мъкне чанта с продукти и зарзавати от село.

Източник: България днес