Фолк дивата Андреа зарадва феновете си с новината, че вече няма да ги кара да чакат с месеци за нови парчета.

В онлайн разговор с фенове тя ги уведоми, че съвсем скоро ще заснеме и клипове към тях. При все, че е решила да е по-продуктивна отпреди, Андреа възнамерява да продължи с пътешествията си, а не да работи без почивка, както правеше преди години. 

Категорична е, че вече ще се опита да поделя времето между работа и забавления поравно, за да се чувства добре. Поради факта, че преди рядко си позволявала ваканции отбелязва, че сега вероятно й се живее малко повече отпреди. 

Не крие, че обича работата си, но понякога й се иска да пътува и да се забавлява повече, да живее по малко по-различен начин, да внесе някои промени в живота си… Смята, че истината е в баланса.  

За никого не е тайна, че докато бяха във връзка с Кубрат Пулев, която продължи повече от десет години, Андреа рядко си позволяваше почивки. В преобладаващата част от случаите двойката прекарваха по няколко дни в Турция през лятото. Като че ли обаче работата бе на първо място и за двамата. 

Андреа промени приоритетите си след драматичната раздяла с Кубрат Пулев преди две години. Именно тогава тя призна, че той й е изневерявал. Още към края на връзката им, тя бе изправена и пред друго изпитание – наложи й се да се среща с психолог заради тревожността и депресията, дори се наложи прием на успокоителни.

Самата тя многократно е споделяла, че винаги е търсела подкрепа от Кобрата, но така и не я получила. Именно и заради натрупването на негативни емоционални състояния, Андреа започнала да наддава на тегло. 
Днес очевидно този период вече е зад гърба й и тя си възвърна предишната форма. Най-важното в случая е, че вече се чувства добре.

Работи усилено по новите си парчета, за да се завърне ударно на първите места в попфолк класациите.
Неотдавна певицата бе за няколко дни в Армения, където покрай разглеждането на забележителности работи по дуета Интуиция с тамошната звезда Саргис Авестисян. Премиерата на песента бе в началото на юли.

В средата на същия месец тя замина за Албания, където прекара две седмици и отново съчета работата с почивка. Сподели, че там е работила по три песни. Едната от тях е на композитора Оцко, от когото има и второ ново парче. 
Източник: Уикенд
 

Андреа даде сериозна заявка за ударно завръщане