Истанбулският милионер Умут Евирген има мерак да преспи с колкото може повече красавици от турските сериали. В списъка му с интимни завоевания влизат десетки актриси, но има и такива, чиито имена няма да попаднат там. Тези дни той удари на камък при опита си да прелъсти красавицата от руски произход Алина Боз.

Долгокосият собственик на фабрики и луксозни ресторанти започнал да се увърта около актрисата от „Твоят мой живот“, като й досаждал по телефона и в профилите й в социалните мрежи. Неуморният плейбой се облизвал сладострастно, защото знаел за разлъката на Алина с Митхан Йозер, с когото разтурили годежа.

Тв звездата обаче набързо отрязала натрапника, като му обяснила, че й е рано за нова връзка и предпочита да прекарва лятото в компанията на приятелки.

25-годишната блондинка е родена в Москва и преди инвазията на нашите така наречени „братушки“ в Украйна неведнъж е споделяла с гордост, че се чувства наполовин рускиня. Майка й наистина е рускиня, но баща й е турчин с български произход – припомнят запознати с потеклото й.

Алина Боз не се остави да бъде прелъстена

Преди да налази г-ца Алина Боз, мераклията Умут се усукваше около Демет Йоздемир и Айче Туран.

В миналото пък той попълни любовното си тефтерче с имена та на Серенай Саръкая, Туба Бююкюстюн, Мелиса Шенолсун и ред други турски красавици.

Източник: „Уикенд“