Звездата от турските сериали „Не пускай ръката ми“ и „Твоят мой живот“ Алина Боз изненадващо разтури годежа си с Митхан Джан Йозер. Двамата скъсали малко след завръщането си от двуседмична ваканция в Португалия. Явно романтичното пътешествие до Иберийския полуостров съвсем не е повлияло благотворно на връзката на двойката, която се уж се радваше на годежния си период. Каква е причината за разлъката, все още не е известно...

През пролетта красавицата от руски произход лично се похвали в Инстаграм, че ще се омъжва.

„Приех с радост предложението за брак, отправено от приятеля ми“ – сподели тогава красавицата. Днес обаче е ясно, че венчавка няма да има. Интересното в случая е, че двамата бяха заедно цели 4 години. Сега вестта за тяхното „смразяване“ идва като мълния при ясно време.

Доскорошният любим на Алина Боз е на 42 и е със 17 години по-възрастен от нея. Той е син на прочутата турска певица Сезен Аксу. Преди него младата актриса с руски корени е имала само едно друго гадже – братът на Бенсу и Ханде Сорал.

Гръм от ясно небе - красивата Алина Боз разпердушини годежа си

В момента госпожица Боз се радва на морска почивка в родния си курорт Чешме. Тя плажува изцяло в дамска компания – разбираме от турските таблоиди.

Източник: „Уикенд“