Александър Кадиев отправи мили думи към майка си в социалната мрежа

Александър Кадиев отправи мили думи към майка си Катерина Евро в социалната мрежа Инстаграм по случай рождения й ден. "Честит рожден ден, мамо! Бъди здрава! След 37 години живот с теб, съвсем спокойно мога да кажа, че ти си моята вселена! Ти ме научи да бъда свободен. Ти ме научи да споделям себе си със света наоколо. Ти ме научи, че любовта твори всичко хубаво. Ти ме научи да бъда емоционален. Ти ме научи, че животът е красив и си заслужава. Ти ме научи да се радвам на малките неща. Ти ме научи, че трябва да разбираме хората, да не ги съдим, и да даваме най-доброто от себе си. Ти ме научи, че живеенето е прекрасно действие, което се върши с лекота. Ти ме научи на щастие. Ти ме научи да не ме е страх, защото най-хубавото предстои. Ти ме научи да летя. Обичам те. Завинаги. Гордея се с теб", пише Александър Кадиев в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, за да поздрави майка си за личния й празник.

Рождени дни

И Кадиев, и майка му са зодия Дева. Катето Евро и синът й са родени през един ден. На 30-ти август актьорът и тв водещ отбеляза 37-ия си рожден ден и празнува имения си ден. В момента семейството купонясва край морето, предават от standartnews.com. [caption id="attachment_640339" align="aligncenter" width="300"]Александър Кадиев отправи мило послание в социалната мрежа по случай рождения ден на майка си сн. Инстаграм Александър Кадиев отправи мило послание в социалната мрежа по случай рождения ден на майка си сн. Инстаграм[/caption] Катето Евро също не пропусна да поздрави сина си по случай рождения му ден в Инстаграм. Тя публикува няколко снимки на Сашо Кадиев като малък в профила си.

 
View this post on Instagram
 

Честит рожден ден, Мамо! @k.evro Бъди здрава! След 37 години живот с теб, съвсем спокойно мога да кажа, че ти си моята вселена! Ти ме научи да бъда свободен. Ти ме научи да споделям себе си със света наоколо. Ти ме научи, че любовта твори всичко хубаво. Ти ме научи да бъда емоционален. Ти ме научи, че животът е красив и си заслужава. Ти ме научи да се радвам на малките неща. Ти ме научи, че трябва да разбираме хората, да не ги съдим, и да даваме най-доброто от себе си. Ти ме научи, че живеенето е прекрасно действие, което се върши с лекота. Ти ме научи на щастие. Ти ме научи да не ме е страх, защото най-хубавото предстои. Ти ме научи да летя. Обичам те. Завинаги. Гордея се с теб. ❤️

A post shared by Aleksandar Kadiev (@al.kadiev) on