Певицата Алекс Раева озадачи всички с признанието, че й е доста притеснително, да не каже и стресиращо, участието като водеща на Денсинг старс. Разбира се, тя го прави за пари и за реклама, но не крие, че не се чувства добре в кожата си.

Причината са качените килограми, които не успяла да свали, дори и при положение, че е била наясно с ролята си в шоуто още преди месеци. Раева е напълняла с цели 15 килограма, което не е никак малко, но при нея това не е случайно. Тя споделя, че винаги е имала проблеми с теглото и може да пълнее от въздуха - просто ген.

Помним, че когато стана певица при Слави Трифонов, Алекс беше слаба, а после рязко напълня. Последва период, в който тя успя да свали доста килограми и да се превърне едва ли не във вейка, но после си ги върна обратно.

Раева се втали и след раждането на детето си от бизнесмена Любомир Палаханов и затова не може да се побере в кожата си от яд заради фалстарта преди Денсинг старс.

"Да, трудно ми е да се гледам така, особено сред тези слаби и стройни жени, но какво да се прави, важното е да сме здрави", усмихва се водещата.

Източник: Crimesbg.com