Вижте кои са най-вкусните храни, подходящи за диета, освен, че са здравословни имат и малко калории

Запознайте се с най-вкусните храни, които съдържат под 100 калории в 100 грама. Заради високата си плътност те чудесно засищат глада. Здравословни са защото съдържат фибри и са високо витаминозни и съдържат полезни минерали, предават от електрооното издание  blitz.bg.Броколи

  1. Броколите могат да се консумират в суров вид. Особено вкусни са ако се сварят или задушат. Могат да се добавят и подправки.
  2. Ябълките са най-предпочитания плод в света. Те са идеален плод за закуска или десерт. При диетите се консумират за междинни хранения.
  3. Пилешкото месо е първенец сред месата, които са разрешени в режимите за отслабване.
  4. Кафявият ориз има приятен вкус и можем да заменим белия с кафяв във всички ястия, които приготвяме с ориз.
  5. Рибата е една от най-универсалните храни използвани в диетите. Тя е много вкусна и може да се приготвя по най-разнообразни начини. Така няма никога да ви омръзне.
  6. Спанакът е любима храна на много хора. Той може да се приготви с малко ориз, което го прави подходящ при диетите за отслабване.
  7. Тофуто се приготвя от соево мляко. Наподобява сиренето и може да го консумирате всекидневно в комбинация със солени и подсладени храни както и самостоятелно.
  8. Мюслите в световен мащаб са сред най-предпочитани за сутрешна закуска. Ако ги включите в сутрешното си меню те ще ви заредят за през целия ден с енергия. Освен това притъпяват чувството на вълчи глад.