Топ готвачката Силвена Роу мести бизнеса си от Дубай в България

С специално обръщение във Фейсбук шеф Силвена Роу загатна, че ще отвори в България нов уникален ресторант, който ще постави страната ни на световната кулинарна карта.

Готвачката от класа описа своя проект като легация и наследство, което иска да остави след себе си. „Вие ще може да дойдете, да пипнете, да опитате и да почувствате“ – загатна Силвена Роу.

В момента тя е собственик на 10 заведения на 3 континента. Смята до края на годината ресторантите да станат 12, като един от новите обекти вероятно ще е в родния град на кулинарката – Пловдив. Не е изключено обаче Роу да избере и столицата. Предполага се, че в заведението тя ще предлага храна в любимия си здравословен стил.

Силвена Роу окончателно скъса с „Мастършеф“
Силвена Роу може да отвори ресторант в родния Пловдив

Отделно от това Силвена Роу скоро ще започне да снима втория сезон на предаването си „Моето звездно парти“. Би Ти Ви вече излъчи един сезон, но договора на топ готвачката е поне за два сезона. Дали ще има трети, зависи от набраната аудитория.

Силвена Роу сама сложи край на спекулациите около това дали ще продължи да бъде жури в „Мастършеф“. „Вече не съм в „Мастършеф“ – обяви готвачката, която стана известна у нас именно с това кулинарно шоу.

Източник: „Уикенд“