Младата американка Виктория Новаковски е минала през големи страдания, за да си възвърне бялата си усмивка след прием на газирани напитки с години.

Тя приемала газирано 10 години, което съсипало зъбите и усмивката й. Виктория е качила снимки в социалната мрежа ТикТок как е изглеждала усмивката й през далечната 2012-та година. Снимката е малко от вида „преди-след“, тъй като има и резултата от пренебрегването на устната й хигиена.

Още преди 5 години зъболекарят й я е предупредил, че трябва да вземе сериозни мерки и да ограничи вредните храни и напитки, както и да наблегне повече на устната си хигиена.

Малко след това станало ясно, че положението е толкова сериозно, че трябва да бъдат премахнати всички зъби от горната страна на челюстта и да се постави протеза на мястото им.

Едва три години по-късно ситуацията достигнала връхната си точка, от която нямало път назад.

Младото момиче се наложило да се подложи на множество процедури, продължили 3 месеца, за да си възвърне усмивката от преди.

Тя споделила заедно със снимките в социалните мрежи и как се е докарала до това положение – всекидневно пиене на сода в продължение на 10 години, пушене и пренебрегване на устната хигиена я довели до почти загубата на всички зъби.

Източник: blitz.bg

Шокиращи снимки на зъбите на момиче, пиещо газирано с години