Преди да решите да си уголемите гърдите със силикон вижте някои важни неща, които трябва да научите

Преди да се решите на операция за поставяне на силикон в гърдите прочетете какво трябва да знаете. Въпреки, че все по-често жените предпочитат да си увеличават размера на бюста по изкуствен начин това може да стане освен със силикон и с мастна тъкан от собственото им тяло, предават от tocka.com.mk.Силкона пречи на кърменетоСиликон в гърдите Преди да легнете под скалпела запознайте се със седем важни неща!

  1. Имате възможност сами да изберете каква форма да имат новите ви гърди. Но трябва да знаете, че няма да имате голям бюст само с една операция.
  2. Вместо изкуствени импланти може да си увеличите размера и с мастна тъкан. Която е взета от друга част на вашето тяло.
  3. Една от неприятните  последици след слагането на изкуствените импланти може да се окаже, че сте загубили чувствителността на зърната си.
  4. Не вярвайте на твърдението, че ако имате силикон гърдите ви изглеждат естествени. Силиконовия имплант си личи от далеч. И който ви казва, че имате естествен бюст значи ви лъже. Да не говорим, че и на пипане усещането е друго.
  5. Операцията за поставяне на силикон влияе и на кърменето. Ако искате детето ви да се храни естествено решете се на интервенцията след като сте отгледали бебето.
  6. След хирургическата намеса трябва да мине определено време преди да се възстановите напълно. То е свързано с доста болка и неприятно чувство.
  7. Силиконтът има определен срок на годност. Всяка жена трябва да знае, че операцията няма да е последна. Процедурата трябва да се повтаря отново след няколко години.