Плътни вежди замениха тънките, които бяха модерни от 90-те години до скоро

За да имате плътни вежди , които са последен моден хит се запознайте с няколко прости правила., които ще решат проблема ви по естествен начин. Веждите могат да придадат на лицето по-млад вид. Особено ако следвате последният писък на модата спазвате тези  правила:

  1. Забравете за пинсетата, с която ги скубете. Това е на-важната стъпка към целта. Веждите израства отново за окло 2 месеца. Ако ги оставите да растат на воля скоро ще усетите разликата.Искате модерни плътни вежди (Вижте как да го постигнете)
  2. Задължително хидратирайте веждите си. Те имат нужда от определено подхранване. За целта използвайте вазелин. Който се нанася по 2,3 пъти дневно. Така ще подсилите растежа на косъмчетата.
  3. Масажирайте със зехтин или някакво друго растително масло. Естествените растителни масла влияят благотворно както на косата така и на другите окосмени части по човешкото тяло. Използвайте масло по избор и всеки ден с памучен тампон масажирайте веждите си. За предпочитане е да изберете най-добре маслиново, бадемово или арганово.
  4. Използвайте яйчен белтък за подхранване на веждите си. Както е известно в белтъка се съдържа голяма доза протеин. Той благоприятства растежа на косъмчетата. Те ще станат по-здрави и по-лъскави.  Белтък от едно яйце се разбива и директно се нанася върху веждите. Оставя се така да действа поне 20 минути. След което се изплаква обилно с хладка вода.

Опитайте рецептите за плътни вежди и ще се убедите, че след известен период от време ще се сдобиете с красиви вежди. Които не само са задължителни, но се превърнаха в тенденция, предават от електроното издание tialoto.bg.