Холивудска усмивка с бели зъби е мечта на всяка уважаваща себе си жена, как да го постигнем с няколко трика

За да имаме бели зъби като на холивудските звезди може да ни коства скъпа инвестиция при зъболекар. Както и понякога определен дискомфорт. Пожълтяването на зъбите си е проблем, с който зъболекарите трябва да се справят. Предлагаме ви няколко лесни трика с подръчни средства, които могат да ви спасят от болезнената и скъпа процедура при денталния специалист. Има няколко природни домашни начини, чрез които можем да се сдобием с перлена усмивка. И то без да платим нито лев. Вижте как да се отървете от жълтите петна по зъбите:

  1. Не изхвърляйте обелките от банани. Колкото и чудно да ви звучи те притежават силно избелващо действие. Пробвайте всеки ден да търкате зъбите си с обратната страна на кората от обелен банан. Процедурата трябва да трае само минута, две.
  2. Ягодите освен, че са вкусен плод са и изключително добър начин да избелим зъбите си. Вземат се една или две ягоди,  които след намачкване поставяме върху  зъбите. Сместа престоява не повече от две минути. След, което се изплаква с вода.Бели зъби с няколко трика (Как да се сдобием с холивудска усмивка?)
  3. Ако консумирате пресни сурови моркови по-често ще се отървете от плаката по зъбите си. Те се славят като едно от най-ефективните естествени почистващи средства.
  4. Когато консумирате горещи или ледени напитки за предпочитане е да ги пиете със сламка. Високата или твърде ниската температура действа зле на зъбите. Затова избягвайте да ги употребявате направо.
  5. Естествено няма как да подминем тютюнопушенето. То е една от основните причини да нямате бели зъби. Откажете цигарите и няма да имате проблеми с усмивката, предават от електронното издание tialoto.bg.