Лесна и бърза диета сваля килограми по здравословен начин, запознайте се как да ускорите метаболизма и да  се освободите от излишни мазнини

Пролетна диета ще ни освободи от натрупаните кила през зимата. Искате ли това да стане по здравословен начин доверете се на яйчената диета.Пролетна яйчена диета Диетата е подходяща за хора, които искат по скоростно да се отърват от излишните мазнини и да се освободят от течностите, които тялото задържа. Режимът може да се прилага от 3 до 7 дни, в зависимост от постигането на резултатите, които всеки един си е поставил, а също така и от това колко стриктно се спазва. Яйчената диета е сравнително евтина и елементарна. Всеки може да си я позволи. За храна се използват три хранителни продукта. С тях се храним през трите дни на диетата. За целта е необходимо да се снабдим с яйца, масло и сирене или извара, ако някой я предпочита. Използвайки тези продукти с високо протеиново съдържание ще активизираме тялото си да черпи енергия направо от собствените си мастни запаси, тъй като не му даваме никакви въглехидрати. С тази чудодейна диета можем да се раздели с 5 килограма в зависимост от това колко стриктно я спазваме и колко са ни излишните кила. Вижте основните правила на пролетната яйчена диета:

  1. От яйцата се снабдяваме с мазнини и протеини
  2. На всяко едно яйце е допустимо да се използва по една чаена лъжичка масло или ако предпочитате зехтин
  3. Храненето трябва да става на интервали от минимум 3 часа до максимум 5
  4. С всяко изядено яйце може да се приеме 1 супена лъжица извара или сирене
  5. Приетото количество вода трябва да е минимум 2 литра
  6. Кафето и чаят са разрешени в неограничени количества

За да не ви омръзва тази диета консумирайте яйцата като ги приготвяте по различен начин. Могат да се варят, може да си приготвите и вкусен омлет. Може да си направите домашна майонеза, която също се прави от яйца, но не използвайте тази от търговската мрежа, съветват от сайта tialoto.bg.