Оказва се, че животът на холивудската звезда Шарън Стоун виси на косъм.

 

Тя хвърли всички в шок със своята публикация в профила си в Туитър.

 

Актрисата обяви, че има тумор, който в най-скоро време трябва да бъде премахнат. Така и не става ясно обаче какъв е туморът – дали е доброкачествен или злокачествен. По всяка вероятност става въпрос за злокачествен, предвид, че трябва да бъде премахнат във възможно най-кратък срок.

 

Тази новина притесни сериозно всичките й почитатели. След като разкри преживяванията си, всички се хванаха за главите, отбелязва „Телеграф“.

Тя сподели пред почитателите си, че е имала още една грешна диагноза, последвана съответно от неправилна процедура.

 

Тъй като двойката ставала все по-силна, се наложило Шарън Стоун да потърси и второ мнение. Оказало се, че има голям фиброиден тумор, който трябва да бъде премахнат. Тя съветва всички дами да не отлагат и да потърсят веднага мнение на специалист, ако се наложи дори второ или трето. Това би могло да ви спаси живота.

 

Възстановяването ще й отнеме между четири и шест седмици. Тя изрази благодарността си към всички, които са загрижени за състоянието й.

Въпросният фиброиден тумор всъщност представлява т.нар. миома, под ударите на която попадат редица жени. Наричат се така, защото нямат симптоми. Фиброидните тумори са неракови образувания.

Източник: novini.bg

Животът на Шарън Стоун виси на косъм