Максим Галкин и Алла Пугачова несъмнено са една от най-известните руски двойки.

 

Те са пример за разбирателство и хармонични отношения въпреки близо 30-годишната разлика във възрастта им – тя е на 73, а той – на 46 години.

 

Тези дни обаче Максим Галкин заговори за смъртта на любимата си, което накара мнозина да се запитат какво се случва с Алла Пугачова и дали тя все още е жива.

Максим призна в болезнено откровено интервю пред журналистката Ирина Шихман, че неговата отговорност пред децата им е  двойна, предвид разликата във възрастта им с Алла.

 

Той призна, че двамата говорят абсолютно открито по тази тема. Двамата са заедно от две десетилетия, а близнаците им Елизавета и Хари са по на 9 години.

Галкин твърди, че Алла гледа абсолютно осъзнато на света и бърза да сподели житейската си мъдрост с отрочетата им.

 

В този ред на мисли съпругът на Алла Пугачова разкрива, че тя отделя преобладаваща част от времето си на децата, защото иска да ги научи на нещо и да им предаде нещо от себе си, преди да напусне този свят.

 

Самият Галкин пък изненадващо споделя, че душевно, той винаги се е чувствал старец, а Алла е значително по-млада по душа от него, въпреки 73-те си години. Освен това изненадващо за всички, тя е изключително жизнен човек и взема важни решения със скоростта на светлината, допълва той.

Източник: zajenata.bg

Жива ли е Алла Пугачова?

Жива ли е Алла Пугачова? - Снимка 2

Жива ли е Алла Пугачова? - Снимка 3

Жива ли е Алла Пугачова? - Снимка 4