Напоследък проблемите у семейство Бекъм валят като пороен дъжд.

Те са свързани с най-големия им син Бруклин. С всеки изминал ден те стават все по-големи и нерешими. 

Разривът в отношенията им започна в началото на лятото, но към днешна дата изглеждат още по-сложни. 
23-годишният Брюклин е обсебен изцяло от съпругата си Никола Пелц, с която сключи брак в началото на април. Припомняме, че пищното сватбено тържество се състоя в имението на бащата на булката – милиардерът Нелсън.
Втората церемония в английска провинция, където семейство Бекъм имат имение, бе отказана.

През лятото младоженците обиколиха с яхтата на родителите на снахата, но бяха твърде заети за ваканция с Дейвид и Виктория Бекъм. Бившата певица напоследък все по-често се жалва пред приятели, че синът й е обсебен от съпругата си. В последно време доказателствата за това валят едно след друго.

Семейство Бекъм не крият, че са много наранени от отчуждението на наследника им. За сметка на това той непрекъснато звъни на тъста си в търсене на бизнес съвети. Мнението на родителите му обаче не го интересува. 
Източник на Дейли Мейл отбелязва, че семейство Пелц могат да предложат на Бруклин Бекъм неща, които семейството му не могат по отношение на търговските връзки.

Английското издание посочва, че пукнатините между двете фамилии се появили още при първата им среща. 
Преди посещението си, Бекъмови пратили у сватовете им във Флорида охрана, която да провери дали всичко е сигурно. Това разбира се много разгневило Пелц, които са достатъчно богати и могат да се грижат отлично за гостите си. 

Междувременно стана ясно, че Виктория Бекъм е поканила Пелц на собственото си ревю на седмицата на модата в Париж. За момента обаче не е ясно дали ще уважат поканата й.
Източник: blitz.bg
 

Жестока война тресе семейство Бекъм