Пасажерите на фаталния Боинг 777 са били мъртви дни преди самият полет

Пасажерите на взривения малайзийски Боинг 777 са били мъртви дни преди самолетът да падне в Украйна. Това твърди лидерът на сепаратистите Игор Гиркин. По думите му е повече от видно, че телата, паднали от самолета, са на хора, загинали дни преди самата летателна машина да падне.

[caption id="attachment_416699" align="alignright" width="300"]Нови теории за малайзийския Боинг 777 Нови теории за малайзийския Боинг 777[/caption]

Гиркин е категоричен, че труповете от разбилия се Боинг 777 не кървели изобщо, а и миришели на разложено. Което няма как да се случи, ако са на току-що загинали хора. Според Гуркин, който не крие проруската си насоченост, трагедията е инсценирана от страна на Украйна, които са готови на всичко, за да очернят имиджа на Русия.

В същото време пък от Киев обявиха сепаратистите, че се опитват да унищожават доказателства. В официално изявление на украинското правителство се казва, че 38 от телата на загиналите са откарани в морга в Донецк, където сепаратистите щели сами да направят аутопсиите. Припомняме ви, че малайзийският Боинг 777 бе взривен този четвъртък. Всички 298 пътници на борда, в това число и екипажът, загинаха.

Все още липсва официална информация за причината, довела до трагедията.