Кейт Мидълтън за пореден път успя да постави Меган Маркъл в неудобно положение. Херцогинята на Съсекс не спира да се оплаква, че едва ли не е била оставена на произвола на съдбата и лишена от всякаква подкрепа и издръжка, докато е била в двореца, докато принцесата на Уелс е получавала всичко, което иска. 

Изненадващо обаче, най-новите разкрития показват, че това не само не е истина, но и Кейт отново е успяла да засрами снаха си. И то без никакви думи.

Куриоз! Годишната сума за гардероб на Кейт се равнява на една рокля на Меган сн. Инстаграм

Само с модния си гардероб, който не струва и една десета от парите пръснати от херцогинята на Съсекс само за едно пътуване.

Всички помнят пътешествието на Меган и Хари в Австралия, на което херцогинята се появи  последната вечер с кафтан на "Диор", оценен на близо 100 000 паунда. Оказа се, че това е само една от безумно скъпите й рокли, с които тя се изявява пред обществото. Само за справка, преди ден пресата в Британия излезе с разкритие, че Кейт е похарчила за цяла година около 170 000 паунда за гардероба си. И при това, това е най-скъпата й година, като в сумите са включени и безумно скъпите огърлици на принцесата на Уелс, които принадлежат на короната.

Така се оказва, че някои от най-забележителните модни избори на принцесата, са в пъти по-евтини от тези, които Меган носеше само на едно пътуване преди години. Но принцесата на Уелс е възпитана да проявява пестеливост, а асистентите й правят всичко, за да са сигурни, че тя ще изглежда блестящо дори и в стари рокли, които носи. 

Докато снаха й отново се черви от срам, тъй като има гардероб за милиони, но отказва да облече една дреха повече от два пъти, докато изнася проповеди за целесъобразен начин на живот и други....