Меган Маркъл скоро се появи в тоалет за 3 хиляди долара и бе наречена ода на елегантността. Красивата херцогиня на  Съсекс блесна на червения килим и беше наистина трудно да откъснете очи от новия й стайлинг.

Само дни след като привлече вниманието в Монтесито, Калифорния, Меган Маркъл мина по червения килим в Лос Анджелис на Power of Woman на списание Variety.

Събитието отбелязва днешните високопоставени жени, всяка от които е украсявала корицата на списание Variety, а Меган, херцогинята на Съсекс, беше отличена миналата година и каза пред репортери на червения килим, че е „горда“ да присъства и подкрепя.

Както и предишни години, тази година също бяха отбелязани влиятелните жени в развлекателната индустрия и техните филантропски начинания.

Засенчи Кейт: Меган Маркъл се появи в супер елегантна рокля (Даже тези, които не я харесват казват, че изглежда перфектно – Снимки)

Меган носеше великолепна рокля за този специален повод, която беше перфектната комбинация от изисканост с нотка модерен стил.Херцогинята избра бежова одежда  на Proenza Schouler Rosa за $2,999, която подчертаваше перфектната й фигура.

Засенчи Кейт: Меган Маркъл се появи в супер елегантна рокля (Даже тези, които не я харесват казват, че изглежда перфектно – Снимки) - Снимка 2

Тя умело съчета роклята с чанта Flip от същата марка от черна кожа, която струва 1390 долара, и обувки Aquazzura, които струват 895 долара.

Пръстенът Charlotte на Меган допълваше идеално цялата визия и Меган похарчи малко под $100 хиляди.Съпругата на принц Хари го съчета с класически обеци и гривна Cartier Love.

Тази изява на калифорнийската знаменитост може да се нарече нейната първа победа над уелската принцеса Катрин. С която водят двамата принца, синове на крал Чарлз, но са в обтегнати отношения с роднините си от кралското семейство в Лондон.

Източник: popara.mk