Този път в основата на революцията не са Меган и Хари

По всичко личи, че кралската фамилия ще бъде изправена пред нова революция.

Прави впечатление, че в последно време животът в Бъкингамския дворец е доста неспокоен.

За разлика от предходните пъти обаче, този път в основата на задаващата се революция не стоят непокорните Меган и Хари. Главните действащи лица сега ще бъдат Кейт Мидълтън и принц Уилям.

След фиаското, което претърпяха на Карибите, двойката е взела решение да внесе известна модернизация в кралската фамилия на Великобритания.

Мълвата носи, че са решили да се отдалечат от задушаващите традиции на краската фамилия и да се доближат максимално до обикновените хора.

За да постигнат това, Уилям и Кейт кроят планове да се откажат от всички титли. Информацията бе публикувана на страниците на изданието Mirror, което отбелязва, че се позовава на информация на източник от кралското обкръжение.

Уилям и Кейт ще настояват хората да се обръщат към тях със собствените им имена, а не с техните титли. Освен това двойката кроят планове да отменят традиционните поздравителни поклони, съчетани с реверанси.

Уилям и Кейт ще настояват и да бъдат премахнати металните ограждения, които по време на официални събития ги разделят от простолюдието. Те искат да се откажат от много от традициите и да спазват по-малко скучните формалности.

Източник: jenata.blitz.bg