Повече от година Шакира и Жерар Пике са разделени, но сагата им продължава да интересува милиони почитатели и на двамата по целия свят. Преди дни гръмна поредният скандал около екс защитника на "Барса", който няма общо с Клара Чиа, но има много общо с... една от най-добрите приятелки на Шаки.

Оказа се, че дълго време, преди да срещне Клара, Пике е изневерил на латино дивата с един от най-близките й хора - личната й фитнес треньорка. Тя се казва Ана Кайзер и определено не може да стъпи на малкия пръст на Шакира, но... чуждото си е чуждо, както казват мъжете.

Кайзер първо била треньор само на певицата, а после поела и мъжа й. И така го "поела", че Пике я съдрал от животинско ч*кане, гръмнаха испански медии като никой от бившата двойка не отрече информацията.

Нещо повече - Шакира научила за изневярата, но се опитала да прости и да даде втори шанс на Жерар. Както обикновено се получава обаче, вторият шанс се използва от мъжа като зелена светлина за нови завоевания. И така се стигна до Клара Чиа.

Не е ясно в какви отношения са към момента Пике и Клара, но според източниците продължават да са заедно. А дали й е верен, само той си знае...

Източник: Crimesbg.com